
Op de gourmet!
10 oktober 2020Fakkelbrood (Cheddar) Honing & geitenkaas!
Iedere maand publiceren wij een speciaal ‘fakkelbrood’ recept! Deze maand fakkelbrood (cheddar) gecombineerd met honing en geitenkaas.
Benodigdheden:- Fakkelbrood (Cheddar)
- Honing
- Geitenkaas (dat makkelijk te verkruimelen is)
- Walnoten
- (Verse) bieslook
Het fakkelbrood (ontdooid) bestrijken met honing. Vervolgens de geitenkaas verkruimelen boven het fakkelbrood. Daarna bestrooien met wat walnoten. Dan het fakkelbrood 10-12 minuten verwarmen in een voorverwarmde oven van 200 graden. Haal het fakkelbrood uit de oven en bestrooi het als finishing touch met (verse) basilicum. Eet smakelijk!
Bekijk de Recepten pagina voor meerdere Fakkelbrood variaties.

Geïnteresseerd in dit product?
Laat hieronder je e-mail adres achter.